Kwalitatieve houten kozijnen op maat leveren bij u thuis

Bent u op zoek naar iemand die kwalitatieve houten kozijnen kan leveren? Dan bent u bij Doe het zelf Zuiderveld aan het juiste adres. Wij hebben houten kozijnen voor iedere woning, want naast onze standaard maten kunt u kozijnen op maat laten maken.

Houten kozijnen leveren binnen 24 uur

Houten kozijnen leveren binnen 24 uur klinkt als een onwaarschijnlijke klus, maar Doe het zelf Zuiderveld maakt het mogelijk. Kozijnen uit voorraad kunnen 24 uur na de bestelling worden bezorgd, waar dan ook in Nederland. Wilt u uw aankoop liever ophalen, dan is dat ook mogelijk. Mocht het nou zo zijn dat we een houten kozijn niet op voorraad hebben, dan zal de levertijd gering blijven en niet verder oplopen dan circa een week.

Voordelig houten kozijnen laten leveren en zelf in elkaar zetten

De unieke formule van Doe het zelf Zuiderveld houdt in dat we houten kozijnen leveren binnen 24 uur, maar u ook de mogelijkheid geven om de kozijnen zelf in elkaar te zetten. Het grote voordeel hiervan is dat het voor u veel voordeliger is. Bent u eerder iemand met twee linker handen dan een manusje van alles? Geen probleem, want het in elkaar zetten en plaatsen van een kozijn is veel makkelijker dan u denkt. Lees meer hierover.

Op maat gemaakte houten kozijnen bij u thuis laten leveren

Maar voordat we houten kozijnen leveren, moeten eerst de maten van het kozijn worden opgemeten. Daarvoor komen wij graag bij u langs, maar u heeft ook de mogelijkheid om dat zelf te doen en de maten vervolgens aan ons door te sturen. In geval van afwijkende maten zorgt Doe het zelf Zuiderveld voor het leveren van op maat gemaakte kozijnen.