Kozijnen op maat

Heeft u een afwijkende maat kozijn, dan bestelt u uw nieuwe kozijnen op maat bij Doe het zelf Zuiderveld. Wij leveren vanzelfsprekend kozijnen met vaste maten, maar het komt vaak genoeg voor dat woningen een afwijkende maat hebt. Dat kan vervelend zijn, omdat u lang niet overal terecht kunt voor nieuwe kozijnen. Maar Doe het zelf Zuiderveld biedt daarop de oplossing met haar kozijnen op maat.

Kozijnen op maat bestellen en binnen twee weken in huis

Bij het bestellen van kozijnen op maat heeft u de mogelijkheid om de maten door ons te laten opmeten, maar u kunt dat ook zelf doen.
Hoe gaat dat precies?
1) Maak een lijntekening van uw kozijn.
2) Let hierbij op de draairichting van ramen en het glas.
3) Meet 1 cm minder bij ruimte tussen de muren, bij hoogte een halve cm minder.
Voorbeeld: een kozijn met een breedte van 128 cm en hoogte van 100 cm, wordt dus 127 cm breed en 99,5 cm hoog.
Klik hier als u meer informatie wilt over het bestellen van kozijnen op maat.

Uw Kozijnen op maat bestellen en zelf in elkaar zetten

De unieke formule van Doe het zelf Zuiderveld is, dat u naast het kiezen voor kozijnen op maat veel vrijheid hebt. In veel gevallen geldt dat u het door ons laat doen of het zelf doet. Dat begint al bij het opmeten van uw kozijnen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw nieuwe kozijnen zelf in elkaar te zetten en ook zelf te plaatsen. Dat is natuurlijk een stuk voordeliger en het is makkelijker dan u denkt. Meer informatie over het zelf in elkaar zetten van kozijnen op maat vindt u hier.