Op maat gemaakte kozijnen snel klaar

Wil u uw op maat gemaakte kozijnen snel klaar hebben? Dat is mogelijk dankzij de service van Doe het zelf Zuiderveld. In veel gevallen kunt u uit ons assortiment kiezen voor een kozijn met standaard maten, maar in sommige gevallen heeft u afwijkende maten. Wij komen graag langs om deze maten op te meten, zodat u binnenkort kunt genieten van een nieuw, op maat gemaakt kozijn. Alhoewel de kozijnen op maat worden gemaakt en dit volgens de hoogste kwaliteitseisen gebeurt, zijn uw nieuwe kozijnen snel klaar.

Kozijnen snel klaar na het opmeten

Natuurlijk moeten we eerst de juiste meten van uw kozijnen weten voordat we uw nieuwe kozijnen snel klaar maken. Daarvoor komen we graag langs, maar u heeft ook de mogelijkheid om zelf de maten op te meten. Hoe dat moet, lees u hieronder.

1) Maak een lijntekening van het kozijn.
2) Let hierbij op draairichting van de ramen.
3) Reken 1 cm minder bij de ruimte tussen de muren, bij hoogte een halve cm minder.

Meer informatie over het zelf opmeten en bestellen leest u hier.

Kozijnen snel klaar en snel geleverd

Na het opmeten en het plaatsen van een bestelling, zorgen wij ervoor dat de kozijnen snel klaar zijn en snel worden geleverd. Voor kozijnen uit voorraad geldt dat ze in de meeste gevallen binnen 24 uur worden bezorgd. Aangezien op maat gemaakte kozijnen eerst naar uw wensen worden gemaakt, duurt het iets langer. Maar Doe het zelf Zuiderveld zorgt er hoe dan ook voor dat uw kozijnen snel klaar zijn en snel worden geleverd.